Gerçek TOSHIBA FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >TOSHIBA Forum >Garanti
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNo Matter What Guarantee ACİL YARDIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
drkeles Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: No Matter What Guarantee ACİL YARDIM
    Gönderim Zamanı: 13.Kasım.2009 Saat 16:46
08.11.2009 tarihinde electroworl den toshıba  a350 22h laptop aldım.daha sonra bugün ne olursa olsun garantısıne kayıt olmak için trust toshıba int sitesinde formu doldururken nasıl olsa standart garantıyı aldığım yer yapıyo diye standart garantıye kayıt oldum lınkını tıklayarak formu doldurdum.ama herhangıbırsey yazdırmadım ve cıktı almadım.en son ekranda onay maılını 72 saat ıcınde onaylamanız gerekır dıye bır yazı cıktı.daha sonra standart garantı kaydımı kontrol etmek ıstedim kayıt bulunamadı dedi.tekrara standart garantıye kayıt oldum .ardından ne olursa olsun garantının formunu bı daha doldurmak ıstedım ama seri no nun kaydı var diye işleme devam edemedım.standart garantıye daha sonra kayıt olmama rağmen onay maılı geldi fakat ne olursa olsun garantısının onay maılı gelmedii.4448674 ü aradım ordakilere durumu anlattım net bişey söylenmedi şimdi ne yapmam lazım ve acıkcası 7 günlük süremin dolmasını ıstemıyorumm
Yukarı Dön
freeboyx Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2009 Saat 18:14
bu konuda yardımcı olucak tek yer call center ki onlarında yarımcı olcanı pek sanmıorum
Yukarı Dön
mk_A350 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2009 Saat 23:49
MRB.. SAYIN YÖNETİCİ.. BEN GARANTİ KAYDIMI YAPTIRDIM.. MAİLİME DE STANDART GARANTİ DİYE GELDİ..  AMA NO MATTER GARNTİSİNİ YAPTIRAMADIM. ONU NASIL YAPTIRACAĞIM..
Yukarı Dön
mk_A350 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 00:04
TOSHİBABİ BU ARADA BEN BİLGİSAYARI ALALI 10 GÜN GEÇTİ.. BANA AKTİVASYON LİNKİMİ GELECEK.. CİHAZI DÜŞÜRDÜM VE CİHAZI DEĞİŞTİRMEK İSTİİYORUM LÜTFEN YARDIM...
Yukarı Dön
drkeles Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2009 Saat 12:36
arkadaslar aktivasyan maılı maıl kutusuna(ınbox) gelmıyor, spam a bakın
Yukarı Dön
ReVeNGe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Şubat.2010 Saat 19:13

pc ye aldığımın 5. günü çay döküldü no matter what guarantee kapsamındaydı ancak 7 aralıktan bu yana bilgisayarım gelmedi tam 2 ay oldu 1 ay almanyadan onay gelmesini bekledim 22 gundurde parça bekliyorum parça çinden deve kervanıyla gelse şimdiye kervan fransaya ulaşmıştı bu nasıl iştir anlamadım böle bi rezalet görmedim!!! heleki call centerdakilere acayip sinir oluyorum hep aynı terane bu işin bi çözümü yokmu ya biri yardım etsin lütfen!!!

Yukarı Dön
ReVeNGe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Şubat.2010 Saat 19:17
pc me aldıgımın 5. günü çay döüldü werdim servise tam 2 ay oldu daha arayan soran yok en az 40 kere aradım en son kavga ettiğimde onay geldi tam 1 ay sonra şimdide 22 gundur parça bekliyorum parça çinden deve kervanıyla gelse kervan şimdi fransada olurdu heralde bu nasıl bi rezillik ve umursamazlıktır ben anlamadım!!! aldıgıma aşlıcagıma bin pişmanım hele o call centerdaki adamlar yemin ediyorum boşuna para veriyolar onların yerine bi bant kaydı koysalar aynı iş yani biri bana yol göstersin yada yardım etsin yoksa sonu mahkeme!!!!!!!
Yukarı Dön
ReVeNGe Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Şubat.2010 Saat 19:18
pc me aldıgımın 5. günü çay döüldü werdim servise tam 2 ay oldu daha arayan soran yok en az 40 kere aradım en son kavga ettiğimde onay geldi tam 1 ay sonra şimdide 22 gundur parça bekliyorum parça çinden deve kervanıyla gelse kervan şimdi fransada olurdu heralde bu nasıl bi rezillik ve umursamazlıktır ben anlamadım!!! aldıgıma aşlıcagıma bin pişmanım hele o call centerdaki adamlar yemin ediyorum boşuna para veriyolar onların yerine bi bant kaydı koysalar aynı iş yani biri bana yol göstersin yada yardım etsin yoksa sonu mahkeme!!!!!!!.
Yukarı Dön
betthy Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Şubat.2010 Saat 16:16
 Mrb ben 31ocak 2010 da teknosadan l505 110 laptop aldım 2 şubatta da no matter what guarantee ye kaydoldum  laptop umun kamerasından memnun kalmadım değiştirmek istiyorum  5 şubatta ta değiştirmek için başvurdum laptop ı servise göndermem mi gerekiyo bilmiyorum yardım edin lütfenn :s !!!
Yukarı Dön
mk_A350 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Şubat.2010 Saat 18:39
kameranın üzerindeki naylonunu çıkardın mı ???
Yukarı Dön
betthy Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Şubat.2010 Saat 12:47

elime geçtiğinde de naylon yoktu zaten :s

Yukarı Dön
mk_A350 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Şubat.2010 Saat 21:57

emin misin üzerinde ince bi naylon olması lazım.. zaten naylonu çıkarsan bile toshıbaların kamerası kötü.. bence boşuna uğraşma.. o kunuda hiç bişey yapamaz call center.. 

Yukarı Dön
freeboyx Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Şubat.2010 Saat 20:01
sorunlarınızı halletmek için mahkeme yolunu kullanın yoksa onay beklıyoruz parça beklıyoruz bız sıze dönucez gıbı cevaplarla aylarca oyalanır yıne mahkemeye başvurmak zorunda kalırsınız 6 ayda anca cvp gelır en kısası mahkeme yanı
Yukarı Dön
ToshibABİ Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 531
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2010 Saat 15:54

İyi ve sorunsuz günler dilerim.

Toshiba için ToshibABİ sana yeter
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz